Pensionatet

Roliga nyheter - Under sommaren 2024 har Pensionatet ett eget festivalområde på PDOL.

Välkomna till Malmgatan för en riktigt bra stämning och en go fest!

På vår nya innergård på Malmgatan 21 har vi favoriter på scen så som Bo Sundström med vänner och P3-guld vinnaren Gerd. Vi skapar en riktig Pitisk nostalgitrip och bjuder på irländsk tillsammans med Molly Maguire. Den före detta Pitebon Deborah Edin är ute på sommarturné och kommer lyckligtvis till oss på Pensionatet just under PDOL.

På området kommer det serveras mat och god dryck i sann festivalstämning.

Öppettider 

FREDAG DEN 26 JULI

VEM: Deborah Edin
NÄR: 
18.00
VAR: På scenen vid Vinkelhuset
Deborah för närvarande på en upptäcktsresa för att etablera sig som sångerska och låtskrivare, inte bara för sig själv utan även för allmänheten. Hennes musik och närvaro får dig att stanna upp för ett ögonblick, och när du stannar, bli levande igen. Med tankeväckande texter har Deborah en unik förmåga att fängsla sin publik med sin röst och närvaro.

VEM: Cat & the Stoic 
NÄR: 20.00 VAR: På scenen vid Vinkelhuset VEM: Bo Sundström med vänner NÄR: 22.00
VAR: På scenen vid Vinkelhuset
Sångaren, låtskrivaren och gitarristen Bo Sundström med vänner. Bosse spelar både gammalt och nytt. En och annan låt från orkestern lär det bli!

LÖRDAG 27 JULI

VEM: Gerd
NÄR: 20.00
VAR: På scenen vid Vinkelhuset
Hittills i år har nykomlingen från Karlstad vunnit Framtiden Artist på P3 Guld, levererat en magisk konsert med Svenska Kammarorkestern följt av uppträdanden på Tysklands Ina’s Nacht, Reeperbahn Festival och Late Night Berlin. Nu står GERD redo att erbjuda den svenska publiken en oförglömlig upplevelse genom mörker och ljus under sin vårturné. Vi säger varmt välkommen till Pensionatet!

VEM: Molly Maguire
NÄR: 22.00
VAR: På scenen vid Vinkelhuset
Ta en riktig nostalgitrip tillsammans med bandet. Musiken kommer väcka minnen från  förr och 90-talets glada dagar på PDOL.  Molly Maguire är riktigt kul och spelar fartig Irländsmusik fast de är från Norrbotten. Kom, det blir kul!

PRIS: 595 SEK per kväll och person

Området har öppet till 01.00