Blås grönt

Blåsa Grönt är en del av Chilla med PDOL som är festivalens alkohol- och drogfria område, där aktiviteter, underhållning och stämning tilltalar barnfamiljer samt ungdomar mellan 13-17 år.

Blås Grönt är ett initiativ och samarbete med
föreningen CONNEXIONS NORRBOTTEN
.

Piteå Dansar och Ler satsar på en nyktrare, tryggare och sundare festival för alla. Med Blås Grönt ger vi stadens ungdomar en morot att festa och ha kul utan alkohol och droger på festivalen.
Alla som blåser grönt vid hemgång är nämligen med och tävlar om grymt fina priser.

”Det handlar om att belöna personer som INTE dricker, inte straffa personer som gör det”

Blås Grönt – så går det till

Blås Grönt vill framförallt öppna upp till ett samtal om alkohol mellan ungdomar och föräldrar.
Ett samtal där man som förälder tar ett ansvar över sina barn och förklarar vilka regler som gäller om dom besöker festivalen. Hur man håller ihop kompisgänget i kvällsvimlet och hur man kommer överens om tider för hemgång. Kanske Blås Grönt ger er den ömsesidiga tryggheten att få uppleva en rolig och trygg festival?

Du som registrerar en ungdom kommer att få löpande uppdateringar via sms, i realtid direkt i din telefon, under festivalkvällen. Eventuella vinster vid utlottning meddelas via sms eller telefon efter festivalen.

Utblåsning

Under nedanstående tider kan den som är registrerad för att delta i Blåsa Grönt gå till
Connextions tält för utblåsning (i Kaleidoparken). Registrerad vuxen kontaktperson kommer att få ett sms som talar om att den som är registrerad inte har dykt upp om så är fallet.

Onsdag 26 juli
Utblåsning 18:00-00:00
Torsdag 27 juli
Utblåsning 18:00-00:00
Fredag 28 juli
Utblåsning 18:00-00:00
Lördag 29 juli
Utblåsning 18:00-00:00

Varför frågar vi om era personuppgifter?

Blås Grönt lottar ut grymt fina priser bland alla ungdomar som är registrerade och blåser grönt vid hemgång från Piteå Dansar och Ler. Därför behöver vi ha koll på namn, ålder och adress till alla medverkande. Åldern behöver vi för att säkerställa att medverkande är behörig enligt tävlingskriterierna, det vill säga 13–17 år. Namn och adress behöver vi veta för att kunna sända eventuella vinster hem till rätt mottagare. När utlottningen är genomförd, raderas samtliga personuppgifter från Blås Grönt. Vi sparar alltså inga personuppgifter.

Priser och sponsorer

STORT tack till alla våra sponsorer som bidrar med fantastiska priser!

Här kommer ett urval av de priser ni har chans att vinna.

Roberts Trafikskola:
1a pris - Presentkort värde 12.000 kr

Företag:
2a pris - info kommer

Företag:
3e pris - info kommer

Fler priser kommer presenteras inom kort.