Blås grönt

Blåsa Grönt är en del av Chilla med PDOL som är festivalens alkohol och drogfria område där aktiviteter, underhållning och stämningen tittalar ungdomar mellan 13-17år samt barnfamiljer.

Blås Grönt är ett initiativ och samarbete med
CONNEXIONS NORRBOTTEN
.

Piteå Dansar och Ler satsar på en nyktrare, tryggare och sundare festival för alla. Med Blås Grönt ger vi stadens ungdomar en morot att festa och ha kul utan alkohol och droger på festivalen.
Alla som blåser grönt både vid hemgång är nämligen med i utlottningen av grymt fina priser.

”Det handlar om att belöna personer som INTE dricker, och inte straffa personer som dricker”

Blås Grönt – så går det till

Blås Grönt vill framförallt öppna upp till ett samtal om alkohol mellan ungdomar och föräldrar.
Ett samtal där man som förälder tar ett ansvar över sina barn och förklarar vilka regler som gäller om dom besöker festivalen. Hur man håller ihop kompisgänget i kvällsvimlet och hur man kommer överens om tider för hemgång. Kanske Blås Grönt ger er den ömsesidiga tryggheten att få uppleva en rolig och trygg festival?

Du som vill att din ungdom ska medverka i Blås Grönt, surfa in på blasgront.nu och registrera ungdomens namn och ålder samt ditt eget namn, adress och telefonnummer. Du som registrerar en ungdom kommer att få löpande uppdateringar via sms, i realtid direkt i din telefon, under festivalkvällen. Eventuella vinster vid utlottning meddelas via sms eller telefon efter festivalen.

In- och utblåsning

Under nedanstående tider kan den som är registrerad för att delta i Blåsa Grönt gå till
Connextions tält för utblåsning (i Kaleido parken). Registrerad vuxen kontaktperson kommer att få ett sms som talar om att den som är registrerad inte har dykt upp om så är fallet.

Onsdag 24 juli
Utblåsning 18:00-00:00
Torsdag 25 juli
Utblåsning 18:00-00:00
Fredag 26 juli
Utblåsning 18:00-00:00
Lördag 27 juli
Utblåsning 18:00-00:00

Varför frågar vi om era personuppgifter?

Blås Grönt lottar ut grymt fina priser bland alla ungdomar som är registrerade och blåser grönt vid hemgång från Piteå Dansar och Ler. Därför behöver vi ha koll på namn, ålder och adress till alla medverkande. Åldern behöver vi för att säkerställa att medverkande är behörig enligt tävlingskriterierna, det vill säga 13–17 år. Namn och adress behöver vi veta för att kunna sända eventuella vinster hem till rätt mottagare. När utlottningen är genomförd, raderas samtliga personuppgifter från Blås Grönt. Vi sparar alltså inga personuppgifter.

Priser och sponsorer

STORT tack till alla våra sponsorer som bidrar med fantastiska priser!

Här kommer ett urval av de priser ni har chans att vinna.

Roberts Trafikskola:
1a pris - Presentkort värde 10.000 kr

Audio Video:
2a pris - Ipad värde 5.000 kr

Telemäklarna:
SoundOne högtalare från Cabstone - värde 1.800 kr

Fler priser kommer presenteras inom kort.